Ashley Burer

Mijn naam is Ashley Burer en ik ben 24 jaar. Ik woon bij mijn moeder, stiefvader en broer in Veenendaal. Ik werk als begeleider in de gehandicaptenzorg bij de organisatie ’s Heeren Loo. Dit doe ik met veel plezier.

Dit bericht is geplaatst op 28-06-2015

Ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in Veenendaal. Ik heb op een christelijke basisschool en middelbare school gezeten en ging tot mijn achttiende elke zondag met mijn moeder mee naar de Regenboog. Ik ben haar hier erg dankbaar voor.

Ik ben christelijk opgevoed, waardoor het geloof altijd deel uitgemaakt heeft van mijn leven. Toch voelde het meer als een gewoonte. Het geloof speelde vooral een rol op de zondag. Drie jaar geleden werd ik gevraagd om mee naar de Mozaiëk te gaan. Vanaf toen kreeg ik het gevoel dat ik meer met het geloof moest doen. Maar het bleef bij deze gedachten. Teleurstellingen brachten mij telkens weer dichtbij God, maar daarna ging ik weer door met het ‘normale’ leven en kwam God op de tweede plaats.

Afgelopen weken heb ik erg met mezelf in de knoop gezeten. Ik had het gevoel dat er iets ontbrak in mijn leven. Tijdens een dienst in de Mozaiëk kreeg ik heel sterk het verlangen om me te laten dopen. Ik ben naar de informatieavond geweest, maar kreeg daar zoveel twijfels. Gelukkig werd ik aangesproken en kon ik al mijn twijfels uitspreken. Mijn twijfels verdwenen deze avond en ik wist toen zeker dat ik me wilde laten dopen. Ik zie de doop als een nieuw begin. Ik wil Jezus volgen en mijn leven verbeteren.