Elina de Ruiter

Mijn naam is Elina de Ruiter, 20 jaar oud en woon samen met mijn moeder en broer in Veenendaal. Als kind opgegroeid in een gelukkig gezin. De christelijke normen en waarden meegekregen maar verder bleef het daar ook bij. In de hoe en wat vragen hebben wij ons als gezin niet echt verdiept.

Dit bericht is geplaatst op 28-06-2015

Toen ik kwam te werken bij mijn huidige werkplek ‘Christelijk kinderdagverblijf Luna’ veranderde er voor mij iets. Door de kinderen te vertellen en te laten leren over God kwamen voor mij de twijfels. Zou er dan toch meer zijn?

Vier jaar geleden overleed mijn vader aan kanker. Een zware strijd die hij helaas heeft moeten verliezen.
Die vier jaar erna heb ik me afgezet van eigenlijk alles wat op mijn pad kwam. En met de vragen over het geloof was ik al helemaal niet meer bezig.

Toen ik een aantal maanden geleden in een diep dal terecht kwam, had ik er geen geloof meer in daar ooit nog uit te komen. Ik heb al die jaren mijn eigen strijd gevoerd, en dat was nu op. Totdat daar een half jaar terug die aanraking was met het geloof.
Ik kwam terecht bij Mozaiek0318 en ben daar niet meer weggegaan. 
Ik vond daar mijn plek, mijn rust en mijn geloof in Jezus Christus.

Mijn leven kreeg een ommekeer, Hij zag mij zoals ik ben en ik mocht komen zoals ik ben ondanks alle zonden die ik heb begaan. Hij haalde de goeie dingen bij mij naar boven, ik gaf de jarenlange strijd een plek en pakte mijn leven op, alleen dan op een hele nieuwe manier.
Vanaf nu kies ik ervoor het niet meer alleen te doen. Ik wil van en over hem leren, en Jezus volgen waar ik ook ga!