Jessica van Toutert

Ik ben Jessica van Toutert, 24 jaar oud en woon in Veenendaal samen met mijn ouders. Mijn zusje is al het huis uit. Ik ben Christelijk opgevoed en ik studeer aan de Christelijke Hogeschool Ede voor lerares basisonderwijs. Volgend jaar mag ik gaan afstuderen. Tevens ga ik volgend jaar trouwen met mijn vriend, Jermia Abraham, waar ik 7 ½ jaar mee samen ben.

Dit bericht is geplaatst op 28-06-2015

Op dit moment ga ik naar de Molukse evangelische kerk. Mijn vriend is Moluks en gaat van kleins af aan naar deze kerk. Ik ging voorheen altijd naar De Regenboog maar ben vanaf mijn 17 jaar met hem mee gegaan naar de Molukse kerk. Van jongs af aan ben ik opgevoed met het geloof en als baby opgedragen in De Regenboog. Ik ben dus nog niet gedoopt en wil dit heel graag.

Waarom ik me laat dopen is omdat ik Jezus al aangenomen heb in mijn hart. Ik vertrouw op God en wil graag bij hem horen. Ik weet dat ik altijd bij Hem terecht kan en dat ik vergeving kan vragen voor mijn zonden, doordat Hij voor mij gestorven is aan het kruis en ook weer is opgestaan. Ik ben er al lang mee bezig om me een keer te laten dopen. In de Molukse kerk, waar ik nu naar toe ga, worden volwassenen meestal niet gedoopt. Ik vond het dus lastig om een keuze te maken waar ik me kon laten dopen. Toen Ashley, mijn vriendin, vertelde dat ze zich ging laten dopen bij Mozaiek0318 zette mij dat aan het denken. Ik dacht bij mezelf dit is het moment om me te laten dopen.