Jan-Willem de Heus

Ik ben Jan- Willem de Heus, 30 jaar en woon in Veenendaal. Ben sinds 2008 getrouwd met Annemarie en de trotse vader van Julian (5) en Annabel (3). Ben al sinds heel wat jaren werkzaam als timmerman bij Heijmans bouw.

Dit bericht is geplaatst op 28-06-2015

Ik ben geboren in Wageningen en opgegroeid in Veenendaal samen met mijn ouders, broer en een zusje.

Toen ik 6 jaar was ben ik gedoopt samen met mijn broer en zusje. Bij deze kerk zijn wij als gezin een aantal jaren lid geweest. Vanaf dat ik een jaar of 12 was ben ik niet meer naar een kerk geweest en was ik hier eigenlijk ook totaal niet mee bezig.

Op mijn 18e leerde ik Annemarie kennen. Samen gingen we naar de kerk en praten hier ook samen over. In 2008 zijn wij getrouwd in de “oude kerk” te Veenendaal. Een aantal jaar zijn wij hier ook regelmatig na de dienst geweest. Door een aantal omstandigheden zijn we een tijd niet geweest en was ik ook minder met het geloof bezig.

In 2013 kwamen wij als gezin terecht in Mozaiek0318. Hier voelde het meteen goed maar ook anders. Ik begreep de boodschap van de preken een stuk beter. Het voelde heel anders waardoor ik het steeds fijner vond om naar de kerk te gaan en me te verdiepen in het geloof. Hier groeide mijn geloof en relatie met God. Ik weet dat ik er nog niet ben en dat ik nog veel moet leren maar ik weet ook dat God mij hierbij wilt helpen!

Ik wil me laten dopen omdat ik een nieuw leven wil gaan leiden waarin God mij helpt om te groeien in het geloof. Mijn leven zal niet ineens veel makkelijker hierdoor gaan worden maar ik weet wel dat ik er altijd op mag vertrouwen dat God altijd voor mij zorgt. Ik heb Jezus nodig heel mijn leven en wil Hem daarom ook volgen!