Jaccoline van Santen

Hoi ik ben Jaccoline van Santen en ik woon in Veenendaal. Ik ben 20 jaar en doe de opleiding tot verpleegkundige. Ik woon nog bij me ouders samen met mijn broer, mijn zus is al getrouwd en is het huis uit. Op mijn 15e ben ik zwanger geraakt en heb ik nu een zoontje (Sem) van 4, samen wonen we bij mijn ouders.

Dit bericht is geplaatst op 28-06-2015

Ik ging van kinds af aan met mijn ouders mee naar de Chr. Ger. Kerk. Ik zag het altijd meer als verplichting en ging mee voor mijn ouders. Ik geloofde wel in God maar was er niet mee bezig en vond andere dingen in mijn leven belangrijker. Toen ik zwanger raakte voelde het voor mij alsof God mij in de steek liet en was ik boos op God en ging ik ook niet meer zo vaak naar de kerk. Toen kreeg ik een relatie en zijn we samen gaan kijken bij mozaiek0318. Ik voelde me er meteen op mijn gemak, er was een prettige sfeer en niemand keek er raar van op dat ik al een kindje had, wat ik wel had ervaren en heel eng vond om nog een keer mee te maken.

Ik vond het moeilijk om God weer binnen te laten in mijn leven ook omdat ik nog steeds boze/verwarde gevoelens had naar God toe. De diensten na de 1ekeer in  mozaiek0318 heb ik erg emotioneel ervaren. De liederen, de preken, alles raakte me en heb ik in een strijd gelegen met God. Ik voelde dat God in mij wilde werken maar ik stond er nog niet voor open. Ik werd geraakt door Gods liefde tijdens de Goede Vrijdag dienst in de Shelter. Ik durfde mijn hart open te stellen en voelde zijn liefde en kon ik accepteren dat ik zijn kind mag zijn. Ik voelde dat de fouten die ik had gemaakt, dat Hij die wilde vergeven en dat hij van mij houd zoals ik ben.

Sinds die dienst doet God mij groeien door de woorden die ik hoor in de preken en ervaar ik zijn liefde en is mijn leven veranderd. Ik heb mijn verleden kunnen accepteren en zie nu in dat het een beproeving was op mijn leven. Ik ben dankbaar dat ik God heb mogen ontmoeten op een andere manier en dat ik nu voor Hem mag kiezen.

Ik wil me laten dopen omdat ik nu ja mag zeggen tegen God. Ik wil een nieuwe start maken in mijn leven met God aan mijn zijde. Ik wil Jezus en God volgen de rest van mijn leven.