Lonneke Koger

Mijn naam is Lonneke Koger. Ik ben geboren op 6 februari 1999 en woon zover ik me herinner mijn hele leven in Veenendaal. Ik heb een zus (Shanna van 20 jaar), broer (Niek van 20 jaar) en een zusje (Rhodé van 10 jaar).En mijn moeder Natasja ( 45 jaar ) en mijn vader Rob ( 55 jaar )

Dit bericht is geplaatst op 28-06-2015

Ik ben zelf altijd christelijk opgevoed. We gingen eerst met het hele gezin naar de Regenboog. Daar heb ik altijd kinderwerk gedaan.

Ik ga al vanaf dat ik een klein meisje was met het hele gezin naar de kerk. En dans en zing nog steeds net zo graag mee als vroeger met alle liederen.De reden waarom ik me wil laten dopen is omdat ik Jezus echt als mijn beste vriend aanvaard en ik weet dat ik nooit alleen in het leven sta. Dat als ik het moeilijk heb dat ik weet dat Jezus altijd bij mij is.

Ik wil Jezus volgen de rest van mijn leven.Jezus heeft zijn leven gegeven voor mij. En nu geef ik mijn leven in zijn handen. Het beste verhaal uit de bijbel die bij mijn leven past is het verhaal van David en Goliath .Hoe klein je je soms ook voelt met God kan je zelf het grootste gevaar aan.

Ik ben God ook vreselijk dankbaar voor waar hij mij heeft geplaatst. Bij mijn ouders broer en zussen, mijn opa en oma die altijd in mijn vertrouwd hebben en me nooit alleen hebben gelaten.

Ik heb besloten om mijn dingen die ik heb meegemaakt ten goede voor God te gaan gebruiken en er van te leren. Daarom ga ik in september een jaar apart zetten bij Royal Mission School. Een jaar voor mij en God en te ervaren wat het plan is van God voor de rest van mijn leven.