Joy Romein

Ik ben Joy Romein en ik wil gedoopt worden omdat ik geloof dat dit een keuze is die je alleen zelf moet en kunt maken. Tussen mij en God, ik ben mij er van bewust dat je een mens bent en blijft en dus niet zonder zonden kan zijn. 

Dit bericht is geplaatst op 28-06-2015

Verder geloof ik echter wel dat je ervoor kunt kiezen steeds verder te groeien in je geloof en je relatie met God. Daar is, denk ik, de doop ook voor, je legt je oude leven af en staat op om een heel nieuw leven te beginnen. Niet meer alleen, maar samen met je Vader in de hemel. Als je je laat dopen kies je dus wel heel bewust voor een leven samen met God, in alles. Waarom ik hier in geloof en deze keuze heb gemaakt is omdat ik merk dat mijn leven en mijn keuzes 'zonder God' elke keer verkeerd uitpakken. Wel zie ik dat ondanks ik elke keer verkeerde keuzes maakte God mij heeft gedragen en beschermt. Keer op keer, als ik weer verloren was liet hij mij de weg weer zien. Vanaf het moment dat mijn leven echt even op instorten stond en ik het echt niet meer wist en ook extra boos op God was, ik juist ook naar Hem uitriep, waarom? maar ook ergens om hulp..

Het gekke is, juist toen ik boos op God was en dat naar hem uitsprak hij mij liet zien dat alles; echt alles gebeurt met een reden. Soms als je denkt dat je pech hebt en iets je weer eens niet gegund is, je juist gered wordt van dingen die je leven juist veel slechter zouden hebben gemaakt.

God heeft me ook laten zien dat hetgeen waarvan je denkt dat het je zwakheid is, je juist als je sterkte mag gebruiken! Als ik hem er oprecht bij betrek lijkt alles wel in puzzelstukje in elkaar te vallen. ''Alles wordt langzaam aan duidelijk''.

Ik voel me een hele sterke vrouw op dit moment dankzij wat God in mijn leven heeft mogen betekenen. 

'' Faith makes all things possible''.

Het lijkt wel of hij alle kettingen heeft doorbroken en ik mag leren om gelukkig, vrij en geaccepteerd te zijn. In korte tijd heb ik geleerd dat niks onmogelijk is voor hij/zij die gelooft!

'' I can do all things through Christ who gives me strength''.

Natuurlijk weet ook ik heel goed dat het leven niet alleen maar happy clappy is. Juist dan wil ik God ook om kracht blijven vragen. Het is ook fijn om te weten dat je een hele gemeente hebt die er altijd voor je is.

Dit is mijn getuigenis, ik ben een kind van God en ik mag er zijn!

He truly Loves me. <3