Wim Geurtsen

Ik ben Wim, ik ben 49 jaar. Ik kom uit een gezin van 7, met twee zussen en twee broers. Het leek een rustig gezin, met een hardwerkende vader, maar ondertussen werden vele dingen verborgen gehouden, zo ook de opnames van moeder door postnatale depressie (na mijn geboorte), een auto ongeluk en psychische klachten. Na school en in het weekend werd ik vaak ondergebracht bij ooms en tantes.

Dit bericht is geplaatst op 20-09-2015

Door een leerprobleem moest ik naar de lompschool, wat ik vreselijk vond en uiteraard verborgen hield. Via verschillende scholen, uiteindelijk in de bouw terecht gekomen. Om de schijn op te kunnen houden en de pijn te verzachten ging ik steeds meer drinken. Na een vluchtig leven met stappen en in kroegen hangen ben ik als eind twintiger gesetteld, getrouwd en heb ik 2 kinderen gekregen. Echter hield het drinken en naar kroeg gaan daar niet op. Nu 18 maanden geleden is mijn leven totaal veranderd doordat mijn vriendin en 2 vrienden (mannen Gods) mij naar Horeb hebben geleid.

Er is een filmpje over mij gemaakt toen ik daar 3 maanden was, wat ik jullie graag wil laten zien omdat het mijn verhaal goed weergeeft en Horeb laat zien: https://youtu.be/6Slr7YVFzF8

Op Horeb heb ik God gevonden, rust gekregen en heb ik hard gewerkt aan mijn herstel. Ik ben nooit meer terug gevallen en het contact met mijn kinderen is herstelt, ik zie ze nu weer elk weekend.

In de afgelopen 5 maanden ben ik een trouwe bezoeker van Mozaiek0318 geworden en mag ik mijn steentje bijdragen op de “schoonmaak maandag”. 

Ik weet nog als de dag van gister dat ik voor het eerst een dienst bijwoonde. Het was de dienst in Sporthal West waar het lied “Beschermer” -gezongen door Kees zelf- me innerlijke rust gaf en me weer een stap dichterbij Zijn Vaderhart bracht.

De balans tussen Veenendaal en op Horeb zijn is langzaam aan verschoven naar 4 dagen hier en 3 dagen daar. En met dat ik in het doopbad stap zal ik ook weer fulltime in Veenendaal komen wonen, oftewel:  September 2015 zal voor mij een hele bijzondere maand zijn en blijven!

Met deze gemeente en vele bewoners en medewerkers van Horeb als getuige, laat ik op 20 september 2015 mijn oude leven achter me en sta ik op om een heel nieuw leven te gaan leiden aan Zijn hand.