Kenia zondag

Jaarlijks organiseren we samen met Compassion in alle Mozaiek gemeenten een Keniazondag. Vandaag, zondag 28 november 2021, was het weer zo ver. Onze diensten (ook Ollie en Sophie) stonden in het teken van Mozaiek Kenia. 

Dit bericht is geplaatst op 28-11-2021

Wat is er in de afgelopen twee jaar al veel verbinding gelegd tussen hier en daar. God verdriedubbelde onze droom en raakte de harten van Mozaiekers om hier voor in actie te komen. Inmiddels zijn er meer dan 1.000 kinderen gesponsord. Dat zijn meer dan 1.000 verhalen over geloof, over hoop en over liefde. In de afgelopen 2 jaar zijn er 3131 brieven naar de sponsorkinderen geschreven en 4486 brieven van het sponsorkind naar de sponsor, dat maakt samen: 7617 brieven in twee jaar. Wauw! Ook werden er 23 watertanks gebouwd, en noodhulp en algemene hulp bij de projecten gegeven, zoals het Moeder- en Kind project en het solar project van WAY. Meer weten over Mozaiek Kenia? Klik dan hier

Verbind jij je aan één van de kinderen in de projecten die nog geen sponsor heeft? 
Op dit moment worden er 1050 kinderen in Marsabit gesponsord door Mozaiekers. En al die verbindingen zijn voor de kinderen en hun families tot grote zegen geweest. Misschien wel éxtra in het afgelopen jaar, waar Covid19 voor veel Kenianen nog veel moeilijker was dan voor de meesten van ons. In de 16 projecten die we als Moziek Kenia ondersteunen zijn op dit moment nog 302 kinderen die nog geen sponsor hebben. Medio 2022 worden er nieuwe projecten geopend en komen er meer kinderen die door Mozaiekers gesponsord kunnen gaan worden. 

Tijdens de diensten van vanochtend zijn al 175 kinderen door Mozaiekers gesponsord. Wil jij je ook verbinden aan één van deze kinderen en hen bemoedigen via brieven en gebed? Wees er dan snel bij en klik hier! Voorkom dat je op de wachtlijst komt.