Ben van Kruistum

Ik heb veel dingen meegemaakt vroeger... Van een vervelende tijd op school.. tot verslavingen.. en ben nooit zo bezig geweest met geloof.. Had een soort van afkeer ertegen en geloofde eigenlijk niet dat dat ook voor mij kon zijn.. Was een vrij negatieve denker en geloofde min of meer dat dat slechte leven dat ik leidde het maximale was wat in het leven zat. Had dat min of meer geaccepteerd. Tot mijn zwager mij vorig jaar mee vroeg naar de Alpha cursus... Ik had immers toch niets te verliezen.

Dit bericht is geplaatst op 20-09-2015

Eigenlijk zonder dat ik er voor open stond begonnen er vanaf de eerste Alpha avond dingen te veranderen...
Emoties die ik zo lang weggestopt had kwamen boven en voelde alsof ik de controle over mijn eigen leven verloor... 
Ik begon mee naar de Mozaiek te gaan en me meer open te stellen.. en elke keer als ik daar geweest was voelde ik me vreemd.. alsof ik alleen nog maar meer wilde... Ik wilde eigenlijk alleen maar meer.

Ik begon te bidden en durfde om dingen te vragen.... Maar wat ik ook vroeg.. Ik kreeg het 10x mooier...
Hij stuurde me een privé engeltje... Puur alleen voor mij.. mm contact met anderen werd anders...
Maar had het nog steeds zwaar met de gebeurtenissen uit mijn verleden....
Wist niet zo goed wat ik daar mee moest.. en vroeg om hulp.. het enige dat ik terugkreeg was dat het allemaal op de juiste tijd wel goed zou komen..

Tot een desbetreffende dienst kwam in mozaïek waar ik na afloop de controle over mijn lijf verloor en op Cees v Harten afgestapt ben.. begon te praten... En langzaam merkte dat die pijnen minder werden... Ik voelde het nog wel, maar kon ergens accepteren dat die gevoelens bij het leven horen.

Ik heb nu ik er voor open sta het afgelopen jaar zo erg gemerkt hoe God ook zijn hand naar mij uit steekt... Hoe graag hij wil dat ook ik 1 van zijn kinderen ga zijn.
En daarom wil ik mij ook laten dopen...
Ik wil dolgraag ook mijn hand uitsteken, zijn hand aanpakken.. en mijn leven gaan leiden hoe Hij dat voor mij bedacht heeft.
Ik wil opnieuw beginnen... Samen met hem en alle mooie dingen die hij voor mij in petto heeft. 
Ik zou het een eer vinden het " begraven en opgestaan in een nieuw leven " te hebben.
Nieuwe start, nieuwe kansen.. alleen dit keer met Zijn wil .. Zijn manier.. en Zijn weg.