Update coronamaatregelen

Er gebeurt veel in ons land. Iedere keer weer is het bijsturen op basis van de keuzes en adviezen die gemaakt en gegeven worden door de overheid. Dit geldt ook voor ons als kerk. Afgelopen vrijdagavond (26 november) is er weer een persconferentie geweest in verband met corona. Op basis van de gegeven adviezen hebben we besloten om onze diensten zowel fysiek als via livestream aan te blijven bieden.

Dit bericht is geplaatst op 26-11-2021

Heb je tickets voor de dienst van zondag? Dan verwelkomen we je graag! Uiteraard houden we wel nog steeds rekening met alle gegeven adviezen. We willen je vragen om te letten op de 1,5 meter afstand en om, als je door de Basiliek loopt, een mondkapje te dragen en de aangegeven routing te volgen.

Geen tickets? We hopen van harte dat je inschakelt via onze livestream, want we blijven hoe dan ook graag met jou in verbinding! Ondanks de beperkingen blijven wij als Mozaiek wekelijks een boodschap van Hoop en Gods Liefde doorgeven. De livestream is te volgen via ons YouTube-kanaal om 11.00 uur. Om 9.00 uur zenden we een Mozaiek Kids dienst uit met Ollie en Sophie.

Had je je aangemeld voor een avondactiviteit? Dan hoor je daar komende week meer over.

We willen je namens heel Mozaiek Gods vrede toewensen. Houd vol en zie om naar de ander. Samen zijn we kerk en kunnen we Zijn licht laten schijnen.