Anton de Heus

Ik ben Anton de Heus en sinds 1980 getrouwd met Gerda. We hebben samen 2 zonen en een dochter die inmiddels alle 3 getrouwd zijn en 3 lieve kleinkinderen.

Dit bericht is geplaatst op 24-01-2016

Ik ben 55 jaar, geboren in Maurik daar opgegroeid met 3 broers en in het dagelijks leven chef slager. Mijn ouders zijn Nederlands Hervormd, als kind gedoopt en zo zijn wij ook opgevoed en wij moesten vooral van mijn moeder mee naar de kerk maar toen we ouder werden gingen we niet meer mee zoals veel jongeren toen, maar de basis was wel gelegd.

In 1977 ontmoette ik Gerda en in 1980 getrouwd en in 1987 verhuisd naar Veenendaal. We kwamen op een gegeven moment in gesprek met iemand die vertelde over het geloof en zijn toen naar Sola Fide gegaan tot we na een tijd erg teleurgesteld werden over bepaalde zaken die gebeurde en zijn toen een hele tijd niet meer naar de kerk geweest maar het geloof was er nog wel.

Begin juni kwamen onze zoon en schoondochter bij ons en vertelde dat ze zich wilde laten dopen in Mozaiek0318 waarvan ik tot op dat moment nog nooit van gehoord had, maar we zijn voor de doopdienst een paar keer meegegaan en gaan sindsdien elke zondag omdat de manier van verkondiging van het samen kerk zijn, aanbidding en vooral worship mij ontzettend aanspreken!

Ik wil me nu graag net als Gerda laten dopen omdat ik weet en geloof dat Jezus er voor mij is, dat God een God van genade is, en dat de Heilige Geest met mij is en ik hierdoor geholpen word. Met de doop wil ik zelf de besprenkeling bevestigen en heb hiervoor tienduizend redenen voor dankbaarheid!