Gerda de Heus

Gerda de Heus Ik ben Gerda de Heus en getrouwd met Anton. Samen hebben we 3 (getrouwde) kinderen en 3 hele lieve kleinkinderen. Ik ben 55 jaar en geboren in Maurik in de Betuwe. Daar ben ik opgegroeid met mijn ouders en 7 jaar oudere broer. Mijn moeder is opgegroeid in een zwaar gereformeerd gezin (21 kinderen). Mijn vader was helemaal niet gelovig en het geloof van mijn moeder raakte al heel snel op de achtergrond. Daarom ben ik helemaal niet met het geloof opgegroeid.

Dit bericht is geplaatst op 24-01-2016

In 1977 leerde ik Anton kennen en die ging van huis uit wel naar de kerk. Het was voor mij volkomen vreemd en snapte er niets van. In 1987 zijn we verhuisd naar Veenendaal en op een gegeven moment kwamen we in gesprek met iemand en die vertelde ons over het geloof en ik werd toen heel erg geprikkeld om God te leren kennen. We zijn toen een hele tijd bij Sola Fide naar de kerk gegaan maar werd op gegeven moment erg teleurgesteld over bepaalde gang van zaken en ik dacht ik doe het wel op mijn eigen manier, maar merkte dat dat niet lukt.

Op 28 juni zijn onze zoon en schoondochter gedoopt in Mozaiek0318 en werden we gevraagd of we mee wilden naar de doopdienst waar we daarvoor nog nooit geweest waren. God heeft mij toen zo gegrepen dat we vanaf toen iedere zondag gaan!

De reden dat ik me wil laten dopen is dat ik zeker weet dat Jezus in mijn hart is en er altijd voor mij zal zijn en dat Hij mij draagt als het moeilijk is en dat de Heilige Geest met mij bezig is wat ik elke dag ervaar!
Ik wil heel graag de verbintenis met Jezus aangaan en het verleden achter mij laten en een nieuw leven beginnen met Jezus en nog meer groeien in het geloof.
Ik weet zeker dat Jezus voor mij is gestorven en mijn zonde op zich genomen heeft en wil NOG meer van Jezus gaan houden dan dat ik nu al doe!