Laura Pol

Ik ben Laura Pol – van der Leeden, 47 jaar en al bijna 25 jaar getrouwd met Herman. Moeder van 2 prachtige zonen, Maarten en Thomas. Sinds november 2014 heb ik de mooiste baan die je je maar wensen kunt. Ik mag God dienen op het secretariaat van Mozaiek0318.

Dit bericht is geplaatst op 24-01-2016

Opgegroeid in een gezin met mijn lieve ouders en 2 oudere zussen. Wat een voorrecht dat ik mocht opgroeien in een liefdevol gezin waar geloof zo’n belangrijke plek innam. Ook nu nog zijn mijn ouders echt een voorbeeld in hun rotsvaste vertrouwen in God! Als kind ben ik gedoopt en heb, samen met Herman, heel bewust belijdenis gedaan. 
Herman heeft de keuze gemaakt om zich zondag a.s. te laten dopen, een keuze waar ik 100% achter sta. Een keuze die ik voor mijzelf ook ooit nog wel eens zou gaan maken, dacht ik.

Maar dan ineens grijpt God in, zo heb ik dit het afgelopen weekend echt ervaren. Samen met 2 vriendinnen was ik op het stilteweekend bij de zendingsdiaconessen in Amerongen. Daar heb ik het boekje dopen en laten dopen gelezen. En al lezende kwam het meer en meer bij mij binnen…..ook ik, met al mijn angsten, twijfel, perfectionisme, vragen, onzekerheid mag in geloof de stap in het doopbad zetten. Zet ik hiermee dan ineens een streep door mijn kinderdoop en belijdenis? Nee zeker niet! Ik wil er juist een streep onder zetten. Vanuit geloof en gehoorzaamheid wil ik mijn kinderdoop en belijdenis bevestigen. 
En nu mag ik ineens, samen met Herman, zondag a.s. in het doopbad staan. Wat zijn Gods wegen toch wonderlijk! Maar God weet ook welke angsten ik daarvoor moet overwinnen. Daarom zing ik telkens weer:


All my fears were drowned in perfect love
You rescued me, so I could stand and sing
I am a child of God!