Marianne Gaakeer

Ik ben Marianne Gaakeer en woon in Houten. Ik ben kerkelijk opgegroeid en mijn hele leven naar de kerk gegaan. Vroeger Hervormd en later naar de Ned. Gereformeerde kerk. Ik ben als baby gedoopt en heb later belijdenis bewust gedaan. 

Dit bericht is geplaatst op 24-01-2016

In mijn studententijd kwam ik erachter dat mensen een levende relatie met God hadden door YFC. Jaren ben ik daarbij geweest in Eindhoven en leerde God kennen die van mij houdt. Dat was een hele ontdekking. Met woorden wist ik het wel maar een diepe aanraking van Hem is anders. Het was een geweldige tijd waarin ik mocht groeien in mijn geloof.
In 1989 leerde ik Peter kennen tijdens een YFC kamp. Na twee jaar kregen we een relatie. Peter woonde in Dordrecht en ik in Eindhoven. Een weekendrelatie dus. In 1993 zijn we getrouwd. Na twee jaar wilden we graag kinderen en dit lukte niet. Het was een moeilijk proces in ons huwelijk. We zweefden tussen hoop en wanhoop. Er kwam schaamte in ons huwelijk. Nadat we het medische circuit in geslagen zijn en voor adoptie gingen, raakte ik zwanger van Jolijn en twee jaar later hebben we Christian opgehaald in de Filipijnen (6 jaar op moeten wachten). Ze zijn nu 17 en 15 jaar.
Jolijn was een makkelijke baby , maar Christian heeft als baby alles van ons gevraagd. Daar moest een hechting op gang komen. Gelukkig is dat gelukt en is hij goed gehecht.
In 2009 was ik volkomen uitgeblust en heb het naar God toe uitgeschreeuwd. Ik kwam bij bidden en vasten terecht en daar leerde ik Herman Boon kennen. Ik ben bevrijd van 7 boze geesten. Verdriet en wanhoop bitterheid, depressie, ik wist niet wat me overkwam.
Ik raakte meer bij het werk van Herman Boon betrokken en kwam tot de overtuiging dat ik me wilde laten dopen om verschil in de geestelijk wereld te maken.
Jarenlang heeft mijn huwelijk met Peter me tegengehouden omdat ik dit niet goed kreeg. Maar ik heb dat losgelaten en wil volledig voor God gaan. Ik ben naar de Bijbelschool en traningschool van Wilkin van de Kamp gegaan en volg nu de Royal Missionschool bij Martin Koornstra. Ik bid nu met mensen bij His Healing Voice van Erica Duenck.
Mijn leven is totaal veranderd. 
God heeft mij door mijn huwelijk gekneed. Ik wil dicht bij Hem leven en het van Hem verwachten in mijn leven. Ik zie nu dat Hij aan het werk is geweest dat ik het steeds weer bij Hem mijn eenzaamheid en alleen zijn mocht brengen. Hij heeft me oog voor individuen en overzicht over groepen gegeven. Hij heeft mij een paar keer aangeraakt (been aan laten groeien, Zijn diepe Liefde mogen ervaren). Ik ben zo overtuigt van Zijn Liefde voor mij. En dat Hij mij elk moment ziet en weet in welke situatie ik bevind. Hij was erbij en heeft me steeds weer opnieuw kracht gegeven om door te gaan.
Omdat ik duidelijk de strijd ervaar in de geestelijke wereld om me heen heb ik een keuze gemaakt om in de openbaarheid me te laten dopen. Dat iedereen het weet dat ik voor Jezus kies!