Mirjam Glazenburg

Ik ben Mirjam Glazenburg en ben 43 jaar oud. Ik werk bij Optrack en ben daar assistent activiteiten begeleider. Ik ben gescheiden en heb drie kinderen die niet meer thuis wonen. Ik heb nu een lieve vriend. 

Dit bericht is geplaatst op 24-01-2016

Ik ben geboren in Assen. Het gezin bestond uit 4 personen vader/moeder een jonger broertje .Ik heb op verschillende plaatsen gewoond in Nederland maar ook in België. Ik heb een huwelijk achter de rug van ongeveer zes jaar. Ik ben na een tijd in Veenendaal terecht gekomen door vrienden. Ik miste toch wat, ben zoekende geweest door diverse activiteiten in Veenendaal te hebben gedaan. Daar ben ik in gesprek gekomen met Harold en heb hem uiteindelijk geappt en hij zei ‘kom maar naar Mozaiek0318 in de Veenendaalhal toe’ en ben daar niet meer weg gegaan. Ik voelde mij daar meteen thuis als een warme deken. Heb de Alpha Cursus gedaan en ben daar tot het geloof gekomen. 
Ik heb gezocht (Alpha Cursus) gevonden en ik wil een heel nieuw leven beginnen. Daarom wil ik Jezus volgen en mijn laten dopen.