Guido Rebergen

Ik ben Guido Rebergen en ik ben 24 jaar oud. Zoon van mijn geweldige ouders. Ik heb een broertje van 20 jaar oud en een getrouwde zus van 27 jaar en een lief neefje en nichtje. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Vlastuin. Daar ben ik constructie bankwerker/lasser en dat doe ik met veel plezier. Daarnaast ben ik graag in de sportschool en ga ik drie keer in de week hardlopen.

Dit bericht is geplaatst op 05-06-2016

Ik ben door mijn ouders Christelijk opgevoed, als kind gedoopt en naar scholen gegaan met een Christelijk achtergrond waar ik ze achteraf erg dankbaar voor ben.
Voor jezelf ga je keuzes maken van wat God met je doet, raakt het je? En wat doet het zelf met je? Eerlijk gezegd besef ik het me sinds anderhalf jaar. Ik ben met mijn broertje voor de eerste keer mee gegaan naar Mozaiek0318.
Toen ik zag hoeveel vreugde, lof en aanbidding er in de gemeente was, werd ik daar helemaal warm van.
Sinds ik in Mozaiek0318 zit ben ik door de liederen en door God gegrepen. Het is niet te beschrijven hoe mooi dat was (is). Je gaat nadenken wat de teksten en de liederen voor je zelf beteken en wat het met me doet.
‘Here’s my heart Lord’ hoe gaaf is dat om dat tegen hem te zeggen, God hier ben ik en doe wat u wilt, sindsdien heeft hij mij nooit meer los gelaten.
(hou vol hou vol hij laat niet (nooit) los).

Vandaag (5 juni 2016) heb ik mijn eigen keuze gemaakt om me te laten dopen. Om mijn oude leven achter me laten en het nieuwe leven met mijn Vader (hemelse vader) te beginnen. Om nog meer van hem te mogen horen en hem te mogen dienen en aanbidden voor altijd. Hoe gaaf is dat!!