Maaike van Berkel

Mijn naam is Maaike van Berkel, en ben 24 jaar jong. In het dagelijks leven ben ik mama van mijn lieve dochter Evalinde. Ik ben de jongste uit een gezin van 5 kinderen, een echte benjamin. Mijn ouders hebben mij altijd gelovig opgevoed, maar ergens onderweg ben ik God kwijt geraakt. Ik begon te drinken, te blowen, te roken, ik stal, ik loog en kon mezelf niet in de spiegel aankijken.

Dit bericht is geplaatst op 05-06-2016

Pas toen ik in november in Mozaiek0318 kwam voelde ik dat ik moest veranderen. Ik kon niet langer met één been in de wereld staan en met het andere verklaren dat ik voor God wilde leven. Ik heb toen een traject binnen Care gevolgd en heb mogen ervaren dat God vrij maakt. Vrij van zonden, vrij van schaamte.  Vrij van verslavingen. Hij herstelt en geneest. Hij is mijn Koning en ik wil dienen in Zijn Gemeente.

Ik heb lange tijd gedaan alsof ik goed leefde. Ik heb met een masker op gelopen. Dus toen God mijn muren neersloeg en mij liefhad om wie ik ben, wilde ik niets liever dan de bewuste stap maken voor Hem. Ja zeggen tegen Hem.

Dat God mij zondag riep was zó bijzonder. Ik ben Hem zó dankbaar!

Er is er maar 1 die  waarlijk vrij maakt. Er is geen ander meer voor mij. Ik wil Hem volgen in alles. Hem vertrouwen op de momenten dat ik zelf het doel niet zie. Ik wil Hem dienen en een ieder mag weten dat ik deze keus gemaakt heb.