Jarrin van Kooten

Ik ben Jarrin van Kooten, 16 jaar uit Tiel. Ik heb altijd gezegd dat ik me laat dopen als ik de wereld gezien heb, maar daar kwam al snel verandering in toen ik bijna elke zondag naar Mozaiek0318 ging. Een preek van een paar maanden terug sprak mij zo aan dat ik naar een persoon in het groen ging en vroeg wanneer de doopinformatieavond was maar helaas kon ik daar niet bij zijn, want ik zat in Albanië.

Dit bericht is geplaatst op 05-06-2016

In Albanië had ik voor de eerste keer ‘stille tijd’. Ik keek door de bijbel en kwam bij Matheus 3:13 ‘de doop van Jezus’. Na die geweldige week gingen we naar “Opwekking” wat mij nog een boost gaf in het geloof.
Het weekend daarna ben ik met mijn beste vriend naar een discipelschapsdag  gegaan van Martin Koornstra. Een paar dagen later had ik een belijdenisdienst van een vriendin en de preek sprak mij ook wel aan. Na al deze dingen werd het heel duidelijk dat ik mij snel zou laten dopen.
Ik was zaterdag naar de EO-Jongerendag gegaan waar Lindz West optrad. Op zondag was hij ook opeens in Mozaiek0318 waar hij een hele mooie preek gaf. Daarna was er dopen in de dienst en ik voelde mij zo geroepen dat ik onverwachts naar voren liep om ook het bad in te gaan.
Daarom wil ik dat hij het stuur van mijn leven overneemt.

Hij zei al JA tegen mij voordat ik was geboren dus nu is de tijd dat ik JA tegen Hem zeg, want zonder Hem kan ik niet verder leven.