Henrike Bosscha

Mijn naam is Henrike Bosscha en ik ben 18 jaar oud. Samen met mijn ouders, zus en broertjes wonen wij in Amersfoort, de stad waar ik ook geboren ben. Momenteel heb ik een tussenjaar en werk ik een aantal dagen in de week bij de thuiszorg. Daarnaast heb ik als onwijs grote hobby voetballen. Dit doe ik dan ook drie keer in de week met veel plezier.

Dit bericht is geplaatst op 05-06-2016

Ik ben geboren op 17 oktober 1997. De tweede uit het gezin van 4 kinderen. Ik ben van jongs af aan met mijn ouders mee naar de kerk gegaan, zij hebben mij over de liefde van God verteld. Iets waar ik hen erg dankbaar voor ben. Samen met mijn ouders heb ik een lange zoektocht gemaakt om een kerk te vinden waar wij ons als gezin thuis voelen. Van mijn nichtje had ik al begrepen dat Mozaiek0318 een hele fijne kerk is. Toen ik daar ongeveer een half jaar geleden voor het eerst binnenkwam, heb ik echt mogen ervaren hoe groot Gods liefde is. Naar aanleiding van een preek van Kees Kraayenoord waarin hij sprak over zijn eigen doop, voelde ik heel sterk de werking van de Heilige Geest. Vanaf dat moment wist ik dat ik mij wilde laten dopen.

Ik wil mijn oude leven achter me laten om een nieuw leven te beginnen met mijn Verlosser, Jezus. Ik wil met hem ondergaan in het water om op te staan in een nieuw leven. Dit omdat ik niet zonder Hem kan en wil leven.