Robert van Bruxvoort

Ik ben Robert van Bruxvoort, kom uit Veenendaal. Ik ben 15 jaar. Ik ben christelijk opgevoed en daar ben ik heel blij mee, maar ik deed er nog niet veel mee.

Dit bericht is geplaatst op 05-06-2016

Een tijd terug kwamen we in mozaiek0318 terecht en ik voelde mij echt thuis. Mensen kwamen naar mij toe en ik maakte vrienden.

Een paar maanden later kwamen we bij ‘wonderlijke zondag’ van Martin Koornstra en daar werd er gebeden voor van alles. Ik vond genezing geweldig, en nog steeds!

Ik vond het geloof steeds mooier en mooier, ik leerde de kracht van God kennen.

Een maand geleden ging het niet zo goed met mij. Ik was depressief en ik voelde me niet goed. Ik was klaar met het leven dacht ik. Maar ik ging naar onze toffe jongere avonden. Ik ging voor gebed naar voren. God sprak rust over mij uit en kracht en ik viel in de Heilige Geest. Zoals ik in het doopbad ook al zei: God heeft mij geholpen en nu ga ik Hem helpen, ik wil voor Hem aan het werk wat het dan ook zal zijn, voor Hem doe ik alles.

Dat dacht ik al vier maanden en iedere keer hield iets mij tegen. Ik had een teken nodig en die kwam  zondag. Ik zat boven op het balkon en er was een man die stak zijn duim op. Ik keek naar achteren om te kijken of hij het tegen iemand anders had , keek terug en hij deed het weer. Ik ging naar beneden, stond vlakbij het bad. M’n hart ging tekeer en ik kreeg het warm. Ik zei tegen mijn vriendin, die voor mij stond: ik heb het idee dat ik mij moet laten dopen! Daar ging ik. Het was zo’n geweldige ervaring!

Als je iets hebt wat je tegen houdt, bidt ervoor en God zal je helpen!