Niels Robbertsen

Ik ben Niels, 28 jaar en nu alweer twee jaar getrouwd met Lizzy. Samen wonen wij in Veenendaal. Ik kom uit Renswoude, ben christelijk opgevoed en van huis uit ook met mijn ouders mee gegaan naar de kerk. Een aantal jaar geleden hebben we ons aangesloten bij Mozaiek0318 en zijn later ook vanuit deze gemeente getrouwd.

Dit bericht is geplaatst op 05-06-2016

Ik ben van huis uit dus christelijk opgevoed en ging ook altijd mee naar de kerk. Persoonlijk had ik toen nog niet heel veel met het geloof, maar het deed me wel iets.
Op mijn negentiende heb ik Lizzy ontmoet en zij leerde me het geloof anders kennen. Lizzy kwam uit een evangelische kerk, wat nieuw was voor mij. Het sprak mij erg aan. Toen we steeds langer samen waren, zijn we gerichter gaan zoeken naar wat bij ons past. En anderhalf jaar voordat ik haar ten huwelijk vroeg, kwamen we bij Mozaiek0318 terecht. Steeds beter leerde ik God, Jezus en de Heilige Geest kennen. Ook merkte we samen, als we dicht bij God bleven en Hem overal bij betrokken, dat Hij ons zegende.
Ik heb God leren kennen als een liefhebbende God, die alles voor ons over heeft; zelfs zijn eigen Zoon. Ik vind dat zo mooi! Eigenlijk wil ik me al heel lang laten dopen, maar vind het spannend…

Ik wil me laten dopen omdat ik een kind van God ben en dat aan Hem wil laten zien. En in mijn ogen kan ik dat niet mooier laten zien, als door me te laten dopen!