Lea Perk

Ik ben Lea Perk. Ik heb wat je noemt niet echt een bepaald vlekkeloze jeugd gekend. Op mijn tweede werd er epilepsie bij mij geconstateerd. Ook heb ik twee jaar extra over mijn school periode gegaan, is er op mijn tiende NLD geconstateerd en na vijf jaar te hebben gevist werd die diagnose veranderd in autisme, Asperger syndroom.

Dit bericht is geplaatst op 05-06-2016

Ook ben ik op mijn zestiende ruim bijna een jaar uithuisgeplaatst geweest vanwege onacceptabel gedrag. In die tijd heb ik het erg zwaar gehad en ben ik voor de eerste keer depressief geweest. Dat was ook het moment dat ik weer naar de kerk begon te verlangen en heb in die tijd ook best wel vaak voor het spoor gestaan. Achteraf gezien heb ik gezien dat God, Jezus en de Heilige Geest bij mij zijn geweest want anders was ik er nooit zo sterk uitgekomen, sterker nog, dan was ik hier dus waarschijnlijk niet meer geweest. Ik woon nu zelfs tien maanden begeleid op mijzelf.

Omdat mijn ouders niet duidelijk gelovig meer zijn vond ik het, toen ik als tiener nog bij mijn ouders woonde, moeilijk om de weg naar de kerk zelf te vinden. Maar gelukkig heb ik in oktober de weg terug gevonden en die bleek toen ook hard nodig. In november stond er namelijk een tweede depressie voor de deur. Met behulp van onze Vader ben ik daar nu bijna uit. Net zoals dat ik nu bijna mijn tienerjaren uit ben en dat vind ik een mooi moment om gedoopt te gaan worden.

Nu kan ik als volwassene ZELF de keuze maken om voor God , Jezus en de Heilige Geest te leven en om mijn tienerjaren met al mijn problemen en fouten achter mij te laten en op te staan om een nieuw leven te starten.