Tom Gradisen

Ik ben Tom Gradisen, 22 jaar oud en ik ben geboren in Geldermalsen waar ik nog steeds bij mijn ouders woon. Ik studeer als docent scheikunde in Utrecht. Mijn hobby’s zijn fitnessen (6 dagen in de week), gitaarspelen, lezen en met vrienden chillen.

Dit bericht is geplaatst op 05-06-2016

Ik ben niet christelijk opgevoed dus ik kan je precies vertellen wanneer ik Jezus voor het eerst ontmoette. Heb je ooit een moment gehad dat je het gevoel heb dat God niet aanwezig is in je leven? Heb je ooit het gevoel gehad dat je leeft voor jezelf en daarna sterft. Dat was het dan, einde. Dat moment is mijn hele leven beknopt samengevat tot ongeveer 1,5 jaar geleden. Ongeveer anderhalf jaar geleden veranderde iets in mijn leven. Jezus stapte mijn leven in, al besefte ik dat toen nog niet, daardoor stapte ik de plaatselijke protestantste kerk binnen. Het was niet de eerste keer dat ik een kerkdienst had meegemaakt. Mijn hele leven veranderde langzaam tot op een dag een maatje uit dezelfde PKN-kerk mij meenam naar Mozaiek0318. Ik weet het alles nog van die dag. Kees Kraayenoord preekte die dag en hij raakte me. Hij vertelde over worden wie je bent met Jezus. Ik dacht wat gaaf, dat wil ik ook en daarom laat ik mij dopen. Ik keek de preek vaak terug op ‘YouTube’ omdat ik het niet kon geloven dat Jezus altijd bij mij was. Jezus was met me zelfs toen ik ‘rock bottom’ aantikte.

God gaf mij hoop, geloof en liefde. Sinds die dag ben ik gaan leven met Jezus. Ik ga je niet vertellen dat ik geen weerstand heb gevoelt op mijn reis. Ik heb namelijk een pad bewandelt die vanaf het begin op een dodemansrit leek en nu sta ik op het punt gedoopt te worden. Ik zie mijn doop niet als het einde van mijn avontuur. Nee mijn doop is een bevestiging van een heel nieuw leven met Heere Jezus Christus.