Krijn Boer

Ik ben Krijn Boer en ben 25 jaar oud. Het gezin waarin ik opgevoed ben bestaat uit mijn vader, moeder een jongere zus en 2 jongere broers. Ik ben door mijn ouders gelovig opgevoed.

Dit bericht is geplaatst op 18-09-2016

In het dagelijks leven werk ik als woonbegeleider met jongeren van 18- 35 jaar oud die een verstandelijke beperking hebben. Ik heb altijd wel gelooft dat God bestaat en dat heb ik ook meerder malen in mijn leven ervaren.
Maar toch bleef ik er sceptisch en nuchter onder. Ik dacht dat ik het wel alleen kon doen of een beetje van allebei. Dus een beetje op mezelf vertrouwen en een beetje op God. Tot deze zomer, de plannen die ik gemaakt had liepen niet zoals ik had gedacht. Ik twijfelde aan veel dingen zoals; ben ik goed zoals ik ben, ben ik op mijn werk wel op de juiste plek en ergens deed ik ook weer niets met mijn twijfels.
Totdat, zo zie ik dat nu, God ingreep in mijn leven. Hij bracht mij op een punt dat ik wel na moest denken over mijzelf en een leven met God.
Wat ik achteraf begreep is dat God aan me aan het trekken was omdat hij een plan met me heeft alleen ik moest de rust vinden om dat te begrijpen. Die rust kreeg ik tijdens mijn vakantie op Ibiza. Je zou denken dat dit een plek is waar God ver te zoeken is, maar daar zocht Hij mij op! Ik gaf daar mijn leven aan Hem omdat ik bemerkte dat ik het niet meer alleen kon maar dat ook niet meer wilde.
Op Ibiza heeft Hij mij een hoop inzichten gegeven. Er vielen een hoop dingen op zijn plaats ook bij thuiskomst bleven er dingen gebeuren. Zoals de preken bij Mozaiek0318 die precies een antwoord gaven op iets waar ik over nadacht. God vraagt nu aan mij om mij te laten dopen. Vandaag geef ik daar gehoor aan.

Graag wil ik met de doop een nieuw punt in mijn leven aanbrengen, waarbij ik een leven met God wil leven en Hij mijn leven leidt.