Bram van der Beek

Ik ben Bram van der Beek, 18 jaar oud, geboren in Krimpen a/d IJsel, opgegroeid en wonend hier in Veenendaal. Ik heb een oudere broer en een jonger zusje, ik ben een beetje de middelmoot. Ik woon nu nog thuis en zit in mijn laatste studiejaar ICT/Applicatie Developer op het ROC A12 in Ede.

Dit bericht is geplaatst op 18-09-2016

Ik heb heel lang gedwaald in mijn vorig kerk om veel verschillende redenen die mijn geloof niet hebben versterkt. Als je geen connectie met je kerk hebt dan geeft dat geen veilig gevoel. Toen ben ik een keer naar Mozaiek0318 uitgenodigd door mijn oudere broer, dat was goed. Ik voelde me meteen thuis en begon steeds vaker naar Mozaiek0318 te gaan.

Het jaar wat erop volgde was een mix van mensen, muziek en de Heilige Geest in werking: op een gegeven moment heb ik tegen mezelf gezegd dat ik graag Jezus wilde volgen en heb ik hiervoor gebeden. Ik heb Jezus niet lang daarna echt ontmoet op een Youth Worship avond waar ik voor me liet bidden voor kracht en genade. Wat een power zat er in die avond voor mij.

Ik wil graag gedoopt worden omdat ik het afgelopen jaar zo geraakt ben door de liefde en genade van Jezus. Ik weet nog dat een jaar geleden hier in Mozaiek0318 binnenkwam en heel sceptisch en oppervlakkig tegen sommige mensen hier zei dat ik me niet echt christen voelde, terwijl mijn ouders me wel christelijk hebben opgevoed en ik als kind gedoopt ben. Met mijn doop wil ik mijn kinderdoop onderstrepen en met God een nieuwe start maken voor mijn leven.

Het is een heel fijn gevoel om elke zondag met een opgeheven hoofd de Basiliek binnen te lopen en gewoon te weten dat het geweldig wordt om God weer te ontmoeten.