Regiene van de Koekelt

Ik ben Regiene van de Koekelt en ben 27 jaar. Ik ben 1,5 jaar gelukkig getrouwd met Dennis. Ik ben opgegroeid in een warm en liefdevol gezin met 6 kinderen. Mijn ouders hebben het geloof geleefd en meegegeven. Na mijn middelbare schoolperiode heb ik gekozen voor de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening waarna ik aan de slag ben gegaan als hulpverlener.

Dit bericht is geplaatst op 12-02-2017

Ik heb van jongs af aan geloofd. Dat zie ik als een voorrecht. Tijdens een deel van mijn puberteit had ik wat moeite om het geloof en God te ervaren. Een heftige ervaring was het overlijden van mijn oudste zus. Hierdoor stond mijn wereld op zijn kop en is (het) leven niet vanzelfsprekend meer. Rond mijn 19 de heb ik opnieuw bewust voor een leven met God gekozen. De periode na deze bewuste keus heb ik als heel bijzonder ervaren. Er is een zekere rust over me heen gekomen. Het bewustzijn van God is erbij en dat Hij zorgt, hoe pijnlijk het leven soms ook kan zijn. Ik ervaar Gods troost, liefde en leiding (bijna) dagelijks in mijn leven.

Ik laat me dopen, omdat ik in het openbaar voor God, Jezus wil kiezen. Hij heeft recht op mijn ja. Daarnaast hoop ik op verdieping in mijn geloof door de doop. Mijn verlangen is om meer en meer op Jezus te gaan lijken en om meer van God en zijn Geest te ervaren in mijn leven.