Angela de Kleuver

Ik ben Angela de Kleuver, 25 jaar oud en opgegroeid in Veenendaal. Ik heb twee kinderen Mylo van 4 en Jaira van 2. Ik ben van jongs af aan naar de kerk gegaan. Als kind naar de Hervormde kerk, maar later naar Mozaiek0318.

Dit bericht is geplaatst op 12-02-2017

Als kind was ik veel bezig met het geloof maar naarmate ik ouder werd verwaterde dit. Rond mijn 18e vond ik het wereldse en al haar verleidingen veel interessanter dan God en had ik ook geen vertrouwen meer dat Hij mij ook maar enigszins zag staan.

Ongeveer twee jaar geleden kwam ik door mijn omgeving weer opnieuw in aanraking met het geloof en kreeg ik ondanks de ups en downs mijn geloof en vertrouwen terug. Ik begon steeds meer te beseffen dat God mij allang op het oog had, wat ik ook gedaan heb en hoe schuldgevoelens en angst mijn leven ook beheersen. Toen ik God een half jaar geleden om hulp vroeg om mij te leiden in het leven, gebeurden er prachtige dingen. Ik voelde dat God dichterbij was dan ooit. Begin van dit jaar was ik in een gemeente in Nijmegen waar de preek ging over de doop.

Toen de spreker vertelde wat voor een excuses mensen bedenken om zich maar niet te laten dopen, voelde ik mij zo aangesproken. Ik heb ook steeds maar getwijfeld en mezelf wijsgemaakt dat ik nog niet klaar was om mezelf te laten dopen.

Ik wilde geen excuses meer in mijn leven. Ik wil de keuze voor Jezus maken. No turning back!

God heeft altijd naar mij omgezien, ook al wilde ik dat niet altijd zien. Nu is het mijn beurt om te zeggen: hier ben ik Heer, ik laat mijn oude leven achter mij en loop voor de rest van mijn leven aan Jezus zijn hand.

Op de foto houd ik een huis vast. Dit laat voor mij zien dat ik altijd thuis kan komen bij mijn Vader. En Jezus mij met open armen ontvangt. In dat huis kan ik schuilen, is er liefde en geborgenheid.