Alex de Kievid

Ik ben Alex de Kievid, 45 jaar. Ik woon al mijn hele leven in Veenendaal.Ik heb drie kinderen: Rivka, Aaron en Yair. Ik ben in 2010 gescheiden. Dit was een zeer lastige periode in mijn leven. In die tijd heb ik ook een hart infarct gehad. Na deze onrustige periode in mijn leven ben ik inmiddels weer gelukkig in de liefde met Eline!

Dit bericht is geplaatst op 12-02-2017

Ik ben Christelijk opgevoed. Ik heb de normen en waarden meegekregen maar verder betekende het niks voor mij. Ik koos mijn eigen weg hierin, ook al wist en voelde ik dat er wat was. Ik koos het pad van ‘het voetbal supporter zijn’ van “ mijn” club Ajax. Dat was iedere zondag op pad gaan, zowel in Nederland als Europa. Veel mensen zullen mij kennen van het feit dat ik jaren een eigen winkel heb gehad; Alex sport en Casual. Die door keuzes van mij helaas heeft moeten sluiten.

Nadat je veel bent verloren ga je over de dingen in het leven nadenken.  Afgelopen zomer was ik in Portugal met de businessclub van GVVV. Na drie dagen zaten we op maandag ochtend op de bus te wachten en raakte in gesprek met Barend over het geloof. Ik weet niet wat er gebeurde maar emotioneel brak ik. Toen wij weer in Veenendaal kwamen stond de vrouw van Barend daar met een cadeau voor mij. Thuis heb ik dit uitgepakt en bleek er een bijbel in te zitten! Dit raakte mij heel diep en ben gelijk een stukje gaan lezen in de bijbel. Daarna heb ik ze gebeld en gezegd dat ik zondag mee ging naar de kerk. Tot op de dag van vandaag kom ik iedere zondag met veel blijdschap in de kerk! De kerkdienst is voor mij nu het oplaadpunt van de week.

Je kan alles hebben in het leven, maar het Geluk wat ik nu heb gevonden gaat nog veel verder dan alle aardse rijkdom. Ik kan het soms zelf niet geloven hoe mooi en goed God is! Het feit dat ik me nu laat dopen is omdat ik een bewuste keuze heb gemaakt om Jezus te volgen! Hij geeft me rust, kracht en energie. Alles wat ik nodig heb!

Het teken op mijn arm is het Hebreeuwse woord voor Leven.