Anne van der Mark

Mijn naam is Anne van der Mark, 24 jaar oud en woon op dit moment nog bij mijn ouders in Veenendaal. 7 juli hoop ik te trouwen met Fabian Spies, waar ik 8 jaar een relatie mee heb. Ik ben de jongste thuis en heb nog twee oudere broers en twee oudere zussen.

Dit bericht is geplaatst op 09-04-2017

Op dit moment ben ik bezig met afstuderen van de mijn studie Bedrijfseconomie en hebben Fabian en ik en klushuis gekocht waar we flink aan de gang zijn. Gelukkig krijgen we veel hulp van onze ouders.

Van kinds af aan ben ik christelijk opgevoed en ik ben mijn ouders daar erg dankbaar voor. Ondanks dat ik soms met tegenzin naar de club of andere bezigheden ging.

Na een werkvakantie in Bosnië, wilde ik graag mee ervaren van het geloof. Wat is het nou precies, waarom ben ik zelf op deze aarde. Zelf wist ik niet precies hoe ik dit moest aanpakken. Wij besloten  om een keer te gaan kijken bij Mozaiek0318. Na die dienst, zijn wij nooit meer teruggegaan naar onze oude kerk. Het geloof ging meer leven en de aanwezigheid van God kwam steeds meer in mijn leven.

Ruim 1,5 geleden besloot ik om de doopinformatieavond bij te wonen, toen twijfelde ik nog zoveel, terwijl het dopen wel een verlangen was. Ik had wel 100 redenen om het niet te doen, dus besloot het niet te doen. Achteraf gezien, zijn die 100 redenen die ik toen bedacht om het niet te doen, allemaal smoesjes.

Toen Kees Kraayenoord een paar weken geleden zijn preek afsloot met een quote van een vriend: ‘’When everything God has done in you, ends with you, you failed!’’ Was het voor mij duidelijk, dit was de druppel die mijn ‘’figuurlijke emmer’’ deed overlopen.

God is altijd al aanwezig geweest in mijn leven, om de volgende stap te maken in onze relatie wil ik mij laten dopen en hem volgen.