Angela Ditewig

Ik ben Angela Ditewig en getrouwd met John. Samen hebben we 2 kinderen. Timo van 14 en Kim van 13 jaar. We wonen in Veenendaal. John en ik zijn in 2001 getrouwd in PKN kerk de Goede Reede. Daar hebben we ook geloofsbelijdenis gedaan en zijn onze kinderen gedoopt. Na een aantal jaren verwaterde de kerkgang en dus ook mijn geloof in God. Ik kan wel zeggen dat ik God helemaal heb los gelaten, maar Hij mij nooit!

Dit bericht is geplaatst op 09-04-2017

Want een aantal jaren geleden vroeg een lieve vriendin of ik een keer mee ging naar Mozaiek0318.

Dus met het hele gezin gegaan en bij de Mozaiek voelde ik meteen de eerste keer al de liefde van God. We hebben daarna geen zondag meer gemist.

Mijn geloof groeide en ik merkte dat ik vroeger met mijn verstand geloofde en dat ik nu met mijn hart geloof.

Ook merk ik dat ik veranderd ben en op Jezus wil lijken. Dat gevoel probeer ik met hart en handen vorm te geven om bijvoorbeeld bij de schoonmaakploeg van de Mozaiek “de Boenbikkels” deel te nemen.

En ook als vrijwilliger bij 4You. ( een tijdelijk huis in Veenendaal voor jongeren van 14 tot 21 jaar waar we de jongeren een thuis willen geven.)

Ik probeer een beter mens te zijn sinds Jezus in mijn leven is gekomen. Met mijn doop wil ik aan God laten zien dat ik Jezus wil volgen want ik weet Hij laat niet los en zorgt voor mij.