Demi ten Hove

Ik ben Demi ten Hove en ben 20 jaar en woon m’n hele leven al in Veenendaal. Ik heb 2 oudere zussen en een stiefzusje. Mijn ouders zijn op m’n 8ste gescheiden en sindsdien woonde ik samen en met mijn moeder en mijn zussen.

Dit bericht is geplaatst op 09-04-2017

Een paar jaar geleden ging het niet zo goed met mijn moeder. Daardoor ben ik heel bezorg en verdrietig geweest. Doordat het niet goed ging met mijn moeder moest ze naar een kliniek en naar andere mensen om zich te laten helpen maar dat was niet echt een succes.
Wat wel echt hielp is de kerk Mozaiek0318 waar ze later naartoe ging en je merkte al snel dat het steeds iets beter met haar ging .

En zo ben ik ook terecht gekomen in Mozaiek0318.
Mijn moeder had een keertje gevraagd of ik een keertje op zondag mee wilde want er was dan een soort familiedag.
Voor de kinderen hadden ze een springkussen en  kraampje met popcorn en suikerspin en aan het begin van de avond hadden ze een barbecue en later was er Youth Worship voor de jeugd. Ik vond het heel leuk en mooi om te zien en horen.
De week daarop hadden ze weer dienst en ik wilde zelf een keertje mee. De dienst sprak me zo erg aan dat ik vaker mee ging naar de kerk. Ik was vroeger ook wel eens naar een andere kerk geweest toen sprak het me totaal niet aan en was verder ook niet meer naar de kerk geweest.
Mozaiek0318 heeft echt een knop bij mij omgezet om weer naar de kerk te gaan.

Een paar weken later hoorden we dat er voor de jeugd 2x per maand op zondag avond een jeugdavond was voor 12 tot 21+ in aparte groepen. Eén daarvan was DTV en daar ging ik de 1ste volgende keer gelijk naartoe.
De eerste keer dat ik daar kwam vond ik het best spannend om dat ik daar niemand kende maar al snel voelde ik me daar echt thuis horen door de mensen om me heen.

Ik laat mij dopen omdat oude zelf en mijn zorgen en verdriet bij God neerleggen en achter laten. En mijn nieuwe zelf en God en Jezus  tot me toelaten en om Jezus te volgen.