Paul van Schaardenburg

Ik ben Paul van Schaardenburg, 70 jaar, en sinds mijn 35e getrouwd met Hannie met wie ik samen 4 prachtige kinderen heb die inmiddels allemaal getrouwd zijn. Daarnaast mogen wij genieten van 3 kleinkinderen.

Dit bericht is geplaatst op 09-04-2017

Ik ben opgegroeid in Dordrecht, in een warm gezin, en als lid van de Nederlands  Hervormde Kerk bezochten we iedere zondag de dienst maar ook de zondagschool nam voor ons een belangrijke plaats in. Toen ik nog klein was hebben mijn ouders de keuze gemaakt mij te laten dopen en op mijn 20e heb ik persoonlijk belijdenis gedaan.

Zoekend in mijn geloof en verlangend naar rust kwamen wij in Mozaiek0318 terecht waar ik mij thuis voelde en verder kon groeien in mijn geloof. En dat had ik nodig want in  augustus 2016 werd er darmkanker bij mij geconstateerd waarna een bewogen periode volgde met een tweetal operaties en bestralingen. Het was een onzekere tijd, een confrontatie met de kwetsbaarheid van het leven maar ik wilde mijn vertrouwen op Hem blijven stellen.

Nu, maart 2017, ben ik volkomen genezen verklaard, het herstel gaat voorspoedig en ik kan bijna alles weer doen, een verhoring van gebeden!

Tijdens dit hele proces zocht en vond ik vertrouwen in mijn God en daarom wil ik mij laten dopen om daardoor mijn vertrouwen in Hem te bevestigen en daarvan te getuigen!