Ellie van Plaggenhoef

Ik ben Ellie van Plaggenhoef. Ik ben 43 jaar en moeder van 3 hele lieve, mooie, gezellige meiden van 15, 13, 11 jaar. Wij wonen in Renswoude en sinds 2 jaar komen we in Mozaiek0318, waar wij sinds januari ook deel van mogen zijn.

Dit bericht is geplaatst op 09-04-2017

Mijn ouders hebben mij als kind laten dopen, iets waar ik hen heel dankbaar voor ben. Ik ben van huis uit hervormd opgegroeid. Het geloof was voor mijn absoluut iets waar ik echt niet zonder kon. Maar toen had ook niet zo’n sterk geloof dan dat ik nu heb. In 2010 vroeg een vriendin aan mij of ik gastvrouw wilde worden bij Bitja, ik heb toen ‘ja’ gezegd. Op die vrouwendagen van Bitja voelde ik Gods nabijheid heel sterk aanwezig dat ik daar steeds meer na verlangde. In september 2014 ben ik op een vrouwenconferentie geweest waar  we ook een stilte moment hadden. Ik heb toen zitten bidden en opeens voelde ik 2 armen om mijn heen om mij te beschermen, dat waren Gods armen!! En sindsdien mijn geloof een levend geloof geworden.

Ik heb de laatste jaren ervaren dat hoe moeilijk en lastig het leven soms kan zijn God mij nooit alleen heeft gelaten. En dat welke keuze ik ook gemaakt heb, God heeft mij er wel door heen geholpen door er altijd te zijn voor mij en mijn meiden. En als ik het even niet meer weet, dan weet ik dat God altijd achter mij staat…en voor mij…en onder mij….en boven mij… en in mij…

Daarbij probeer ik natuurlijk de juiste keuzes te maken…die Hij in zijn Woord aanreikt. Maar ook al doe ik het fout? Hij blijft voor mij zorgen en laat mij niet vallen ….NOOIT!

God heeft mij in Zijn armen genomen om mij te beschermen, mijn zonden vergeven. Ik vertrouwde op God en dat doe ik nog steeds. En nu mag ik aan mijn verlangen toegeven om Hem te gaan volgen! Mijn oude leven achter mij te laten en een nieuw leven samen met God te mogen gaan.