Berry Kramer

Ik ben Berry Kramer en ik kom uit Houten, ik woon met mijn moeder en mijn broers in Houten.

Dit bericht is geplaatst op 11-06-2017

Ik ben altijd al christelijk opgevoed en naar de kerk geweest tot mijn 17e. Ik dacht het allemaal wel te weten en dacht ik dat ik mijn eigen boontjes wel kon doppen. Ik ging vaak uit, liet God heel ver weg en deed alles wat God me verboden had. Het ging toen ook echt niet goed met mij en ik raakte nogal in een negatieve spiraal.

Totdat ik weer eens mee ging naar de kerk en waar ik besefte dat ik een einde aan mijn oude leven moest maken en opnieuw voor God kiezen. Dat heb ik toen ook gedaan. Ik heb belijdenis gedaan in de gemeente waar we kerkten, maar na mijn belijdenis ben ik vrij snel uit die gemeente vertrokken. Ik voelde me niet echt thuis en werd niet gevoed zoals ik had gehoopt. Toen ben ik in Mozaiek0318 terecht gekomen. Ik kom hier nu al zo’n 2 jaar en ben sinds een jaar deel van deze prachtige en liefdevolle gemeente.

Op dit moment zit ik in de laatste weken van de Fulltime Royal Mission opleiding.

Ik heb veel geleerd en ervaren van God.

Ik wil nu ook echt de keus maken om me te laten dopen, ik kan er gewoon niet meer omheen, God is er en Hij zal er altijd zijn. Door de diepste momenten in mijn leven heb ik Hem zo dichtbij ervaren.

Jezus maakt voor mij het verschil omdat Hij voor de volle 100% te vertrouwen is. En het feit dat Hij een vader is die altijd van mij houdt. Dat is zo geweldig mooi.

Jezus is mijn redder en verlosser en dat zal Hij altijd zijn.