Yvonne van Dieren

Ik ben Yvonne van Dieren, 39 jaar, gelukkig getrouwd met Jan-Willem en we hebben 2 prachtige dochters, Maud en Fleur van 11 en 8 jaar.

Dit bericht is geplaatst op 11-06-2017
Ik ben als baby gedoopt en door mijn ouders gelovig opgevoed, waar ik ze heel dankbaar voor ben. Ik ging altijd trouw mee naar de kerk en geloofde wel in God maar ervaarde weinig van Hem in mijn dagelijkse leven. Ik had wel een verlangen naar het ervaren van God. Toen Jan-Willem met de 4e Musketiers naar Uganda was geweest, was hij zo veranderd, hij had een levende relatie met God gekregen. We besloten naar een dienst van Mozaiek0318 te gaan. Daar ben ik zo aangeraakt door de Heilige Geest, dat ik me helemaal kon overgeven aan Hem. Er kwam zoveel emotie en liefde vrij, dat ik de hele dienst aan het huilen was. Door de aanbidding ging mijn hart open en voelde ik de kracht en liefde van God en mijn liefde voor Hem. Dit was het begin van een levende relatie met Hem.
Hij heeft me door Zijn Heilige Geest zo innerlijk veranderd en inzichten in mezelf gegeven. Ik wist het al maar ik mag nu het nu ook in mijn hart voelen dat ik een geliefd kind van God ben en helemaal mezelf mag worden zoals ik bedoeld. Ik mag in Zijn vrijheid leven.
Sinds de eerste doopdienst kreeg ik zo’n verlangen om me ook te laten dopen, maar iets hield me toen tegen. Mijn gedachte dat het niet nodig was omdat ik al gedoopt ben en de reactie van mijn omgeving.
Maar het verlangen werd steeds groter en na het bestuderen van de bijbel heeft God me ervan overtuigd dat het Zijn opdracht is.
Ik heb Jezus lief, ik wil Hem volgen, Hij is mijn grote voorbeeld. Door de doop wil ik mijn oude leven begraven om in een nieuw leven op te staan samen met Hem.