Rosanna Meijerink

Ik ben Rosanne Meijerink. 26 jaar oud, en sinds oktober 2016 woon ik samen met mijn man en dochter van 2 jaar in Veenendaal. Vanaf het moment dat wij in Veenendaal zijn komen wonen, komen wij naar Mozaiek0318.

Dit bericht is geplaatst op 11-06-2017

En hier heb ik God weer gevonden.

Toen ik 6 weken oud was ben ik geadopteerd uit Sri lanka. Hier in Nederland ben ik in een liefdevol gezin opgegroeid, het geloof was een rode draad in ons leven.

Samen met mijn ouders en zusjes gingen we wekelijk naar de kerk in Doorn, en ik kan me dit herinneren als een hele fijne tijd.

Rond mijn 11e werd ik heel onzeker, en vanaf het moment dat ik op de middelbare school zat ging het bergafwaarts met me. Ik had foute “vrienden” en deed alles om er ook maar bij te horen. Van de buitenkant straalde ik veel zelfvertrouwen uit, maar van de binnenkant ging ik kapot. Ik was zo onzeker, en had een erg laag zelfbeeld.

De jaren die hierop volgde stonde in teken van zo veel mogelijk dingen doen die niet mochten.

God? Daar wilde ik niks mee te maken hebben, en ik deed er dan ook alles aan om met allesbehalve Hem bezig te zijn.
Rond mijn 18e ben ik uit dit diepe dal gekomen, dit kwam vooral omdat ik een vervolgopleiding ging doen en losgetrokken werd van mijn foute vrienden. De jaren daarna was ik wel met het geloof bezig, maar ik had mezelf het gevoel aangepraat dat, omdat ik zoveel foute dingen gedaan had, ik het niet waard was om bij Hem te mogen horen.

Dit gevoel heeft heel lang geduurd.
Tijdens mijn zwangerschap werd ik erg ziek, en mede hierdoor werd ik depressief. Ook in deze tijd wilde ik niks met God te maken te hebben. Nadat ik uit de depressie was gekomen wilden mijn man en ik een nieuwe start maken en kochten we een huis in Veenendaal.

Door deze gemeente, door de preken die zo begrijpelijk zijn, door de muziek waar God door spreekt heb ik vanaf de 1e dienst dat wij hier komen gevoeld dat God er voor mij is. Hij is er altijd geweest, Hij heeft mij gedragen in moeilijke tijden.
Ik ben nooit niet geliefd geweest door Hem.
Jezus is mijn verlosser, Hij vergeeft en houdt van mij ongeacht wat ik gedaan heb. Daar wil ik op vertrouwen en dit wil ik ook naar de buitenwereld laten zien. Ik houdt van Hem en wil Hem volgen mijn hele leven. De wereld achter mij, maar het kruis voor mij.

Liefs Rosanne