Joey van den Ende

Ik ben Joey en woon in een gezin van 4. Ik ben vrijwel direct na mijn geboorte uit huis geplaatst en ben geadopteerd door het gezin waar ik tot op heden woon. Ik werd op de basisschool veel gepest, had niet veel vrienden en begon me steeds meer af te zetten naar iedereen om me heen. Ik kon niet praten met iemand hierover en begon me steeds meer af te zonderen van de buitenwereld.

Dit bericht is geplaatst op 11-06-2017

Depressiviteit kwam om de hoek kijken en uiteindelijk werd ik in een instelling geplaatst. Ik kwam in een leven terecht van criminaliteit, drugs, verkeerde vrienden en continue angst. Dit hielp in geen één opzichte naar een oplossing voor mij en ik viel steeds dieper in een gat waar ik zelf niet meer uit kon klimmen. Ik had het geloof en alles wat daar aan verbonden was de rug toegekeerd en begon me met occulte zaken bezig te houden. Ik werd langzaam maar zeker gevangen in het net van de duivel.

Op een gegeven moment moest er wat veranderen of anders zou ik op een ochtend niet meer wakker worden. Daarom werd er een plan gemaakt om naar een bevrijdingsconferentie te gaan. Ik had er helemaal geen zin in maar wist ook wel ergens diep van binnen dat het zo niet echt meer verder kon.

Vanaf het moment dat ik daar naar binnen stapte ging God al aan het werk en in de 2 dagen dat de conferentie duurde werd ik wonderlijk bevrijd van de duivelse banden die me toen al 2 jaar in de greep hadden. Dat was voor mij het moment dat ik de ware kracht van God zag en voelde. Vlak daarna ben ik weer bij m’n pleegouders gaan wonen, werden de therapieën afgesloten en ging alles weer een beetje de goede kant op.

Maar toen alles een beetje was gezonken, verwerkt en het leven weer een beetje op de rails was ging ik weer verder met mijn eigen leven leiden. Dat was echter niet het plan dat God voor ogen had, want nu ik op terug kijk zie ik dat God me meerdere keren geroepen heeft maar dat ik die roep genegeerd heb. Ik ben meerdere keren gered waar het ook heel goed anders afgelopen kon zijn.

Ik wil me laten dopen om God te laten weten dat ik voor Hem wil gaan en om Hem te bedanken voor alles wat Hij voor me gedaan heeft. Ik wil Zijn steun vragen voor de jaren die nog zullen komen.