Joey Kramer

Ik ben Joey Kramer 18 jaar oud en woon in Houten. Ik woon thuis met mijn moeder en mijn 2 broers. Ik heb de laatste jaren mogen ervaren hoe mooi God is. Als je jong bent ga je opzoek naar dingen in het leven en zo ik ook. En naarmate dat vorderde kwam ik erachter dat het geen betekenis heeft.

Dit bericht is geplaatst op 11-06-2017

Ik ga mijn hele leven al naar de kerk omdat het moest maar niet uit eigen wil, en dat begon te veranderen.

We gingen met ons gezin naar de Vrij Zijn zomerweek 2015. En ondanks dat ik het een beetje aankeek en er niet echt iets met me gebeurde, voelde ik wel een hele fijne sfeer hangen en dat je wist dat God aanwezig was.

Diezelfde zomer sloten we ons aan bij Mozaiek0318, en ondanks ik niet echt actief geloofde vond ik het wel fijn om in de kerk te zijn (iets wat ik nog niet echt kende).

Naarmate het jaar vorderde en ik nog velen fouten heb gemaakt, begon het steeds belangrijker voor mij te worden om naar de kerk te gaan.

Deze zomer gingen we ook weer naar de Vrij Zijn zomerweek 2016. Deze zomer stond ik meer open voor God.

Het was een geweldige week. Ik heb daar vrienden gemaakt waar ik God heel dankbaar voor ben en die mij nog altijd steunen. Na deze week voelde ik mij sterk in het geloof staan.
En je hebt periodes waarin je dat heel sterk voelt en soms periodes waar je dat minder voelt.

Maar het hele jaar door heb ik het eigenlijk niet meer losgelaten en heb ik steun ervaren van God, en daar ben ik heel dankbaar voor.

Zeker avonden als Kingdom Come en Youth Worship hebben mij geholpen met sterker staan in het geloof.

Ik ben God zo dankbaar voor zijn liefde voor ons!

En daarom laat ik me dopen!