Tom Elders

Hoi, ik ben Tom Elders en op de dag van mijn doop word ik 21. Ik woon in het mooie centrum van Ede. Ik ben derdejaars student Social-Work aan de CHE.

Dit bericht is geplaatst op 13-06-2021

Ik ben niet echt gelovig opgevoed, waardoor ik door het leven ging met het motto “Ik geloof wel dat er iets is, maar ik weet niet wat”. Dit motto werd op de proef gesteld toen ik op de school ging studeren waarvan ik hoopte dat hij niet TE christelijk zou zijn (de CHE). 
Ik werd gemotiveerd om te onderzoeken wat dit “iets” was, waarvan ik geloofde dat het bestond. Ik heb me aangesloten bij een Alpha-cursus en op een heel tof weekend heb ik de Heilige Geest welkom mogen heten in mijn hart! Het was een ervaring die mijn relativerende brein niet kon relativeren, dat moest God zijn!
Sindsdien ben ik een echte Jesus-Freak en laat Hij mij ook gelukkig nooit meer los! Ik probeer mijn leven zo in te richten dat het Hem alle glorie brengt, door mijn leven in Zijn hand te leggen. 
Ik heb een tijd gebeden om de doop, maar liet me nog tegenhouden door ‘angst voor de meningen van anderen’. 

Als je dit leest is het een getuigenis dat ik mijn leven aan Jezus wil geven, ongeacht alle reacties van anderen. Ik ga voor Jezus, want ik weet dat Hij de Weg, Waarheid en het Leven is!