Sanne van Daalen

Ik ben Sanne van Daalen, 21 jaar en woon in Ede. Ik studeer verpleegkunde aan de Christelijke Hogeschool Ede, wat ik met veel plezier doe. Sinds 2019 ben ik deel van Mozaiek, waar ik nu voornamelijk actief ben binnen het contactteam.

Dit bericht is geplaatst op 13-06-2021

Toen ik jong was, ervaarde ik veel angst wanneer ik moest slapen. Ik had heel veel nachtmerries waardoor ik niet meer wilde slapen. Op die momenten bad ik dan naar Hem. God zorgde in die situaties al voor een gevoel van veiligheid en rust. Dit gevoel is eigenlijk nooit meer echt weggegaan. Na veel (onbewuste) ontmoetingen met Hem is mijn relatie met Jezus vanaf ongeveer mijn negentiende levend geworden. Ik heb mij door Hem verder mogen ontwikkelen. Ik ervaar Zijn kracht en Geest in mijn zwakte. Hij sterkt mij. Hij heeft mij dingen laten doen waarvan ik dacht dat ik ze niet kon. Het kan niet anders dan dat dit door Hem is gebeurd. Hij leeft! 

Ik wil mijn keuze voor Hem bevestigen met deze doop. Ik wil Hem de leiding geven. Ik wil de controle voor altijd overgeven aan Hem in plaats van het - zoals ik gedurende mijn hele leven probeerde te doen - zelf te willen behouden. Hij is mijn Rots!