Sander de Bruijne

Hi, leuk dat je mijn verhaal leest! Ik ben Sander, 26 jaar, al bijna 5 jaar de man van Brenda, en ondertussen vader van nu 1 en straks 2 dochters. We wonen sinds een aantal jaar in Ede en zijn sindsdien deel van Mozaiek0318.

Dit bericht is geplaatst op 13-06-2021

Oorspronkelijk kom ik uit de Gereformeerde Gemeente.

Zolang ik me kan herinneren wilde ik wel een kind van God zijn, maar ik wist niet hoe ik daar kon komen,  het leek onbereikbaar. Tijdens een kampweek werd mij duidelijk dat ik de wet (de 10 geboden) niet hoefde te zien als lat waar ik mijn doen en laten naast moest houden om te zien of ik al in aanmerking zou komen voor Gods genade. Gods genade en zijn liefde zijn er juist voor mij, omdat ik niet volmaakt ben. Toen ik dit ging beseffen kon ik gaan geloven en erop gaan vertrouwen dat Jezus ook voor mijn zonde heeft geleden. 

Het is altijd mijn verlangen geweest om me samen met mijn vrouw te laten dopen om zo ook daar een eenheid in te vormen. Voor haar is nu het moment (zie haar getuigenis) dus daarom kiezen we er nu samen voor ons te laten dopen om zo gehoor te geven aan de opdracht ‘bekeert u en laat u dopen’.