Olaf Weima

Hallo ik ben Olaf, ik ben 18 jaar en woon al sinds kinds af aan in Veenendaal waar ik ook geboren ben. Eigenlijk tot nog niet lang geleden ben ik nooit met het geloof en met God bezig geweest, ik heb er nooit behoefte aan gehad dacht ik.

Dit bericht is geplaatst op 13-06-2021

Sinds niet al te lang geleden heeft mijn vriendin mij laten zien hoe mooi en goed een leven met God is. Sindsdien ben ik er steeds actiever mee bezig geweest. Het is niet altijd even makkelijk maar ik merk dat het een kleine moeite is voor de rust en vrede die je ervoor terugkrijgt.

Ik heb in het verleden veel dingen gedaan die niet goed waren, ik heb veel gezondigd en als ik er nu op terugkijk heb ik er veel spijt van. Ik heb er talloze keren vergeving om gevraagd en uiteindelijk heb ik geaccepteerd dat God van mij houdt en dat Hij mij wilt vergeven. 

Ik wil door middel van de doop laten zien aan God dat ik Hem daar ontzettend dankbaar voor ben, en Ik wil Hem laten zien dat ik 100% voor Hem kies. Dat ik mijn oude leven achter mij laat en samen met Jezus opsta in een nieuw leven om opnieuw te beginnen, en dit keer vanaf het begin met God erbij.