Michael Diepeveen

De getuigenis, omschrijven wat de bepaling is van je leven in enkele woorden, dat wordt een uitdaging, maar daar gaan we! Ik ben Michael, 26 jaar, getrouwd met mijn prachtige vrouw Marissa en vader van Norah en Casper.

Dit bericht is geplaatst op 13-06-2021
Als er 1 ding is wat ik moeilijk vind, dan is het om de touwtjes uit handen te geven. Hoewel ik door mijn leven heen verschillende moeilijke momenten van verlies en loslaten heb meegemaakt blijf ik altijd weer dat stuur vastpakken, “ik kan het wel” of “ik keer dit tij” zijn voor mij altijd de eerste gedachten die naar boven komen.
Dat maakt de doop voor mij altijd weer een lastige, niet omdat het daarna allemaal perfect moet, maar omdat het voelt als het ultieme moment om toe te geven. Toegeven dat ik niets te sturen heb, dat het nooit mijn verdiensten zijn geweest maar altijd God’s trouw. 
Vandaag is het tijd, tijd om de opdracht uit te voeren en tijd om eindelijk de rust te omarmen die Hij al zolang voor mij in gedachten heeft. Vandaag laat ik me dopen om te omarmen dat ik het niet alleen kan en wil, Hem zo de eer te geven die Hem toekomt.