Daniel Donselaar

Mijn naam is Daniel Donselaar. Ik ben geboren in Nieuw-Zeeland en woon nu in Veenendaal met mijn vrouw Amy. Samen hebben we een prachtige dochter Fien.

Dit bericht is geplaatst op 13-06-2021

Ik ben met veel liefde christelijk opgevoed door mijn ouders. Toch voelde God vroeger vaak als een verplichting op zondag in plaats van een relatie met de Schepper. In 2012 ben ik daarom zelf op zoek gegaan naar God. Toen ontdekte ik Mozaiek en ben ik StudentAlpha gaan doen. Hier heb ik mijn mooie vrouw ontmoet. En in deze periode leerde ik ook God kennen als een persoonlijk God. 

Ik voel me gezegend en ben dankbaar voor mijn leven. Niet altijd alles verloopt even soepel. Bij wie wel? En zo af en toe komt er ook gewoon een flinke storm voorbij. Maar ik weet dat ik in elke storm en in alle onzekerheid bij God terecht kan en met Hem kan praten. Dan voel ik Zijn rust en vrede. 

God heeft bij mij lang geleden al een zaadje geplant dat steeds een beetje verder ontkiemd. Dopen zie ik als een bevestiging van de relatie die ik al met Jezus heb. Ik weet niet hoe mijn toekomst eruitziet. Maar ik weet dat Hij mij leidt.