Anneloes

Mijn naam is Anneloes, ik ben 24 jaar en ik woon in Veenendaal. God is altijd mijn houvast geweest. Een houvast die ik op moeilijke momenten hard nodig had. Dwars door alles heen geloof ik dat Hij mij nooit losliet en nooit alleen zal laten.

Dit bericht is geplaatst op 13-06-2021

Vaak voel ik mij niet goed genoeg om bij God te horen. Lange tijd dacht ik dat ik beter moest zijn, harder mijn best moest doen en alles meer op de rit moest hebben. Dan kon ik mij pas laten dopen. Maar nu kies ik ervoor om te geloven wat Gods woord zegt en dat is dat iedereen die dat wil bij Hem mag horen. Zijn liefde is niet afhankelijk van mijn activiteit, maar van mijn identiteit. De doop is voor mij als terugrennen naar Gods liefde. Een liefde die er altijd is geweest, ook voelen wij die niet altijd.

God belooft ons geen leven zonder pijn, onzekerheid en problemen, maar Hij belooft wel dat Hij erbij is. Elke stap van de weg; hoe zwaar die soms ook wordt. Hij laat niet los wat zijn hand begon en ik wil Zijn hand ook nooit meer loslaten. Daarom laat ik mij dopen.

“My heart has been in Your sight long before my first breath.
Running into Your arms is running to life from death.”