Marissa Diepeveen

Ik ben Marissa Diepeveen. Ik ben 28 jaar en getrouwd met Michael, met wie ik twee mooie kinderen heb: Norah en Casper.  Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin, dus ik heb de liefde van God al van kinds af aan meegekregen.

Dit bericht is geplaatst op 13-06-2021

Toen ik vier jaar was, vroeg ik mijn moeder al of ‘de Here Jezus in mijn hartje mocht komen wonen’.  Toch stelde ik mijn doop nog lang uit. Ik voelde niet als het juiste moment.

Ik was vijf jaar in een relatie met een jongen die niet geloofde, toen mijn leven een bijzondere wending nam. Tijdens mijn stage op de Betteld kwam ik met meerdere jongeren in gesprek en drong tot mij door dat ik het delen van mijn geloof in mijn relatie miste. Ik besefte dat ik niet op de plek was die God voor mij had bedoeld.
Ik nam de moeilijke beslissing om Jezus boven mijn relatie te stellen en het uit te maken. Daarna ging het erg snel. Diezelfde zomer ontmoette ik Michael en 2,5 jaar later waren we getrouwd en hadden we een dochter. Nu ik precies ben waar ik hoor te zijn, neem ik samen met mijn man toch eindelijk de stap om me te laten dopen.