Samenkomst / Livestream (tickets)

4 oktober 2020
11:00 tot 12:00

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus is er voorlopig op zondagmorgen alleen een dienst om 11.00 uur. Deze is beperkt toegankelijk en wordt tevens als livestream via onze website uitgezonden. Je bent van harte welkom, gewoon zoals je bent, waar je ook vandaan komt en wat je achtergrond ook is.

4 oktober 2020
11:00 tot 12:00
Locatie
De Basiliek
Wiltonstraat 56
Veenendaal
Website

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus is er voorlopig op zondagmorgen alleen een dienst om 11.00 uur. Deze is beperkt toegankelijk en wordt tevens als livestream via onze website uitgezonden. Je bent van harte welkom, gewoon zoals je bent, waar je ook vandaan komt en wat je achtergrond ook is.

We starten om 10.00 uur met Ollie & Sophie  (alleen online) en om 11.00 uur met de samenkomst /livestream. Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar.

Bijwonen van de dienst
Om de dienst bij te wonen heb je tickets nodig. Vanwege de RIVM richtlijnen kunnen we op dit moment maar 350 tickets per dienst uitgeven.

Richtlijnen
Het liefst willen we iedereen weer als vanouds verwelkomen op zondag. Corona is momenteel echter onderdeel van de realiteit en daarom gaan een aantal zaken voor, tijdens en na de dienst anders dan je gewent bent. Lees daarom, voordat je tickets bestelt, onderstaande informatie eerst goed door. 

Reserveren
Omdat we verplicht zijn een registratie van de aanwezigen bij te houden, moet je vooraf via onze website een ticket voor de dienst reserveren.  We vragen je om vooraf de RIVM vragen te beantwoorden.

Heb je een Mijn Mozaiek account? Log dan eerst in, zodat je gegevens al direct zichtbaar zijn. De tickets staan dan ook direct in de vernieuwde app. Het is ook mogelijk om zonder een inlog voor Mijn Mozaiek tickets te bestellen. 

Kinderdienst en crèche
Voor de kinderen tot en met groep 7 zijn er eigen diensten. Voor de kids van 0 tot 4 jaar is er crèche in de Basiliek. De kids van groep 1 t/m groep 7 hebben hun eigen kinderdiensten in Mozaiek Centrum, onderverdeeld in onderbouw (groep 1-4) en bovenbouw (groep 5-7). 

Omdat de kinderen niet in de grote zaal zitten, is er voor hen geen ticket nodig. Zij worden bij hun eigen dienst ingeschreven via een check-in systeem. Wel kun je je kind(eren) alvast vooraf aanmelden via deze link, dan weet het team hoeveel kinderen er ongeveer zullen zijn. 

Routing en tijden
Vanaf 10.15 uur is de zaal open, i.v.m. de livestream sluit de zaal om 10.50 uur.  Er is een route voor het binnengaan en verlaten van de zaal. 

Bij binnenkomst in de zaal krijg je door team Welcome een plaats aangewezen. Er zijn zitjes van twee stoelen. Kom je bijvoorbeeld met 3 of 4 personen, dan worden jullie verdeeld over twee zitjes. 

Na afloop van de dienst mag je de zaal gefaseerd verlaten, het kan dus zijn dat je even moet wachten.

Mondkapjes
We nemen het advies van het kabinet om een mondkapje in publieke binnenruimtes te dragen over. We vragen je om bij binnenkomst een mondkapje te dragen totdat je op je plaats in de zaal zit. Ook bij het verlaten van de zaal draag je een mondkapje. Dit geldt ook voor het halen en brengen van je kinderen bij de kinderdienst en crèche.

Zingen
Vanwege dringend advies vanuit de veiligheidsregio Utrecht kan er helaas nog niet worden meegezongen met de Worship band. Ondanks dat er niet gezongen mag worden willen we je wel vragen om mee te doen. Ga staan, kniel neer, hef je handen op... God aanbidden kan op vele manieren.

Overige praktische informatie
Voordat je de zaal ingaat, bieden we je graag een kopje koffie of thee aan die je mee de zaal in mag nemen. Het toilet mag alleen in geval van nood gebruikt worden. 

Tip: download de nieuwe app, log in en je hoeft niet meer te zoeken naar je tickets! Klik hier voor meer informatie over de Mozaiek-app.

Heb je nog vragen over het bestellen van de tickets, bekijk hier de meest gestelde vragen.

 

***** BELANGRIJK *****
Doe eerst de RIVM check (zie foto rechts), beantwoord je één van de vragen met JA, bestel dan hieronder geen tickets, maar bekijk de dienst uit voorzorg thuis via de livestream!

 

 

Ticket informatie

Locatie
De Basiliek
Wiltonstraat 56
Veenendaal