Samenkomst / Livestream (doopdienst)

20 september 2020
11:00 tot 12:00

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus is er voorlopig op zondagmorgen alleen een dienst om 11.00 uur. Deze is beperkt toegankelijk en wordt tevens als livestream via onze website uitgezonden. Je bent van harte welkom, gewoon zoals je bent, waar je ook vandaan komt en wat je achtergrond ook is.

20 september 2020
11:00 tot 12:00
Locatie
De Basiliek
Wiltonstraat 56
Veenendaal
Website

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus is er voorlopig op zondagmorgen alleen een dienst om 11.00 uur. Deze is beperkt toegankelijk en wordt tevens als livestream via onze website uitgezonden. Je bent van harte welkom, gewoon zoals je bent, waar je ook vandaan komt en wat je achtergrond ook is.

We starten om 10.00 uur met Ollie & Sophie  (alleen online) en om 11.00 uur met de samenkomst /livestream. Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er vertaling (Engels) van de dienst beschikbaar.

Bijwonen van de (doop)dienst
Vandaag is er een doopdienst. Om de dienst bij te wonen heb je tickets nodig. Door de corona-maatregelen kunnen we op dit moment maar 350 tickets per dienst uitgeven.

Lees voordat je de tickets bestelt onderstaande informatie eerst goed door!

Heb je een Mijn Mozaiek account? Log dan eerst in, zodat je gegevens al direct zichtbaar zijn. De tickets staan dan ook direct in de vernieuwde app. Het is ook mogelijk om zonder een inlog voor Mijn Mozaiek tickets te bestellen. 

Omdat we gebonden zijn een aantal richtlijnen, hebben we huisregels opgesteld. Wellicht voelen sommige maatregelen vreemd en ‘niet Mozaiek’. Hier zijn we ons van bewust, en het liefst zouden we iedereen weer als vanouds verwelkomen op zondag. Corona is onderdeel van de realiteit en daar zullen we rekening mee moeten houden. De een is kwetsbaarder dan de ander, dus is het belangrijk dat we het zo veilig mogelijk maken voor iedereen. We hopen dat op deze manier te realiseren en je een kans te geven om op een zondag aanwezig te zijn.

De huisregels

  • Het is verplicht om vooraf een ticket voor de dienst te reserveren. Bij het reserveren zal je naar eerlijkheid de vraag of je symptomen van covid-19 hebt moeten beantwoorden.
  • Kinderen tot en met groep 7 hebben hun eigen samenkomsten. Zo is er creche voor de kids van 0 tot 4 jaar en de kids van groep 1 tot en met groep 7 zijn onderverdeeld in onderbouw (groep 1-4) en bovenbouw (groep 5-7).
  • Voor de kids (t/m groep 7) is geen ticket nodig omdat zij niet in de grote zaal zitten. Zij worden bij hun eigen zaal/gebouw ingeschreven middels het inchecksysteem. Wel zouden we vooraf willen weten hoeveel kids we kunnen verwacht. Geef dit dan door via de volgende link: aanmelden kids.
  • Het toilet mag alleen in geval van nood gebruikt worden.
  • Vanaf 10.15 uur is de zaal open, de zaal sluit om 10.50 uur. Dit vanwege het feit dat de dienst om 11.00 uur echt live gaat.
  • Er is een routing ingesteld voor het binnengaan en verlaten van de zaal, volg deze nauwkeurig op.
  • Bij binnenkomst in de zaal wordt er een plaats aangewezen. Er zijn zitjes van 2 stoelen. Kom je bijvoorbeeld met 3 of 4 personen, dan worden jullie verdeeld over twee zitjes. 
  • Na afloop van de dienst mag je de zaal gefaseerd verlaten, het kan dus zijn dat je even moet wachten.
  • Vanwege dringend advies vanuit de veiligheidsregio Utrecht kan er helaas nog niet worden meegezongen met de Worship band. Ondanks dat er niet gezongen mag worden willen we je wel vragen om mee te doen. Ga staan, kniel neer, hef je handen op... God aanbidden kan op vele manieren.

Tip: download de nieuwe app, log in en je hoeft niet meer te zoeken naar je tickets! Klik hier voor meer informatie over de Mozaiek-app.

Heb je nog vragen over het bestellen van de tickets, bekijk hier de meest gestelde vragen.

 

***** BELANGRIJK *****
Doe eerst de RIVM check (zie foto) en indien één van de vragen met JA is beantwoord, bestel dan hieronder geen tickets!

 

 


Locatie
De Basiliek
Wiltonstraat 56
Veenendaal