GLS 2019

25 tot 26 januari
09:00 tot 17:00

Everyone has influence

25 tot 26 januari
09:00 tot 17:00
Locatie
De Basiliek
Wiltonstraat 56
Veenendaal
Website

Everyone has influence

Vandaag en morgen organiseert Stichting Opwekking een Global Leadership Summit (GLS) in De Basiliek in Veenendaal.

De Global Leadership Summit is een tweedaagse, unieke conferentie om samen met een team te bezoeken. Tijdens de GLS worden thema's aangereikt, die uitnodigen tot verder napraten; dat helpt je om datgene wat je geleerd hebt toe te passen in je eigen situatie. De Summit biedt visie, inspiratie en praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen.
Wil je groeien in leiderschap, en je door God gegeven mogelijkheden benutten? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Of je nu een kerk of organisatie vertegenwoordigt, werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw context kunt inzetten!
Speciaal voor delen van Mozaiek0318 mogen we kaartjes beschikbaar stellen voor een speciaal tarief van €60,- (normaal tarief is €72,-). Dit is inclusief lunches.
Grijp deze kans!

Mozaiek0318 is ook dit jaar weer host voor de GLS. Hierbij kunnen we nog hulp gebruiken. Voor vrijwilligers is de toegang gratis, meld je hier aan als vrijwilliger.

Wil je een kaartje met korting kopen? Maak dan hieronder je keuze en betaal direct via Ideal. Let op: alleen betaalde aanmeldingen zijn geldig.

Je ziet de tickets alleen als je bent aangemeld. Tickets staan op naam dus maar 1 per keer!


Locatie
De Basiliek
Wiltonstraat 56
Veenendaal